Zemiakový Cheesburger

17. září 2011 v 19:09 | Adam Klesa |  Recepty



Bramborový cheeseburger


Ingredience
Brambory500 g
Rajčata2 ks
Uzená šunka
vařená
100 g
Plátkový sýr100 g
Kmín
Sůl



Postup přípravy receptu:

Brambory důkladně omyjeme a několik minut předvaříme ve slupce. Necháme vychladnout, rozkrojíme po šířce na poloviny. Spodní část posolíme, uložíme šunku, sýr, plátek rajčete, přikryjeme druhou částí brambory, posypeme kmínem, solí. Necháme v troubě zapéct do měkka. Sůl navrchu dobře vypadá, pokud použijeme hrubou sůl (jakou se sypají rohlíky).


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama